ODABERITE SMJEŠTAJ

Izvršite rezervaciju i mi ćemo Vas kontaktirati za detalje.

O nama

Hotel Minero Tuzla

Hotel Minero je smješten u poslovnom dijelu grada – 0,3 km od glavne autobuske stanice, 2 km od gradskog centra, 12 km od međunarodnog aerodroma Tuzla, što ga čini savršenim izborom odsjedanje putnika, sportskih i turističkih grupa.

U svojoj ponudi već duži niz godina uspješno nude sve ugostiteljske usluge: Pansionske usluge, Restoran i iznajmljivanje sala za sve namjene.

Smješten u Tuzli, hotel Minero pruža pun komfor, klimatizirane sobe, bar i restoran. Besplatni bežični internet dostupan je u cijelom objektu i besplatan privatni parking je na raspolaganju na lokaciji.

Sobe imaju kablovsku televiziju. Sve sobe uključuju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Neke sobe imaju balkon.

Postoji 24-satna recepcija i trgovina na imanju.

OSTALE USLUGE

RESTORAN, SALE I PARKING

Restoran sa snack barom gdje nudimo jela domaće kuhinje, jela sa roštilja i specijalitete bosanske kuhinje, koji će udovoljiti različitim ukusima naših gostiju.

Iznajmljivanje sala za sve namjene – Ugostiteljske sale su pogodne za prijem turističkih, sportskih, poslovnih i drugih grupa. Sale su također pogodne za organizaciju promocija, simpozija, seminara, sjednica i svih vrsta zabava kao i Vaših poslovnih sastanaka, seminara i kulturnih i društvenih događaja te raznih vrsta edukacije. Višenamjenske sale (seminari, edukacije, kulturni događaji, svadbe itd.) – Separe sale – Ljetna bašta u prijatnom ambijentu i okruženju.

24 satnu recepcijsku službu gdje Vam je uvijek na raspolaganju profesionalno i ljubazno osoblje.

Otvoreni i zatvoreni parking uz stalno obezbjeđenje i videonadzor.

Renata, Luxembourg
Cijena sobe je bila odlična za ono što dobijete. Osoblje je nas tretiralo super, svi su nili ljubazni i susretljivi. Svidio mi se omlet sa sirom i ljebom veoma mnogo.
Renata
Neill Farkhondeh, Velika Britanija
Ovo je tradicionalni hotel u lijepoj zgradi, moja soba je bila ogromna poput stana! Nalazi se nasuprot modernog tržnog centra u kome imate prodavnice, bioskop, restoran i kafiće kako biste se opustili, u mini trgovini se nalazi hrana i piće, a također i restoran je pod hotelom.
Neill Farkhondeh
Lars, Holandija
Prijatno osoblje. Odlična lokacija za avio transfere i shopping centar preko puta. Soba je bila masivna kao i krevet. Definitivno bi ostao ovde ponovo.
Lars

FOTO GALERIJA